مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در پارکینگ

سلام سال 9 5یک واحد آپارتمان قولنامه ای با پارکینگ اختصاصی خریده ام اما بعضی از ساکنان معترضند که در این مجتمع پارکینگ اختصاصی نداریم فروشنده که از ساکنان است میگوید این اختصاصی است الان تکلیف بنده چیست؟ و راهکار قانونی که باید انجام دهم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به سند رسمی ملک و قرارداد شما دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به سند مالکیت و صورتمجلس تفکیکی ساختمان مراجعه کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر فروشنده مالک بوده به دیگران ارتباطی ندارد و شما مالک میشوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما باید فروشنده یاکسی که سندرسمی بنامش است را الزام به تنظیم سند رسمی نمایید بخش های اختصاصی واحدهای اپارتمان دراسنادمالکیت ذکر میشود سندمالکیت را بررسی نمایید