مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص اشتباه پزشک که منجر صدمه دیدن پای پدرم شده

سلام خسته نباشید پدر بنده حدودا 10 پیش با موتوری تصادف کردن که منجر به شکستن پای پدرم شدن پدرم را به پزشک و رادیولوژی مربوطه بردیم که تشخیص پزشک نشکستن بوده پدر بنده هم که دیدن مشکلی نیست از موتوری گذشت کردن ولی بعد یه مدت پاشو مشکل ساز شد جای دیگه عکس گرفتیم که متوجه شدیم پای پدر من شکسته از پزشکه مربوطه شکایت کردیم حتی محکوم به دیه هم شدن اما متاسفانه چون سواد کافی و هزینه کافی نداشتن پرونده بلاتکلیف ماند میخواستم ببینم الان میشه کاری کرد پرونده رو به جریان انداخت؟؟؟

پاسخ ها :

شکایت از پزشک به دلیل تشخیص اشتباه شکایت از پزشک شکستگی پا در تصادف تصادف رانندگی