مشاوره حقوقی رایگان - تامین دليل پيش فروش اپارتمان

با درود و سپاس آپارتمانی با 90 درصد پیشرفت کار در 7/6/97 پیش خرید کردم در مبایعه نامه قید شد 1/9/97 تکمیل و تحویل خریدار شود که در آن موعد تکمیل نبود و 100 میلیون براى موعد تحویل که در مبایعه نامه قید نشده پرداخت نکردم تامین دلیل هم نکردم یک سال بعد تکمیل کرد هنوز تحویل نداده روز انتقال سند 30/3/98 در محضر حاضر نشد نامه عدم حضورش گرفتم دعوا به داوری کشیده حالا ادعا می کند که ملک در موعد مقرر آماده بوده شما پول نیاوردید چگونه میتونم اثبات کنم که ملک در موعد مقرر تکمیل نبوده است آیا قابل اثبات هست ؟ چگونه ؟ سپاسگزارم کامل راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با شهادت شهود و تحقیق محلی و عدم حضور میتوانید ثابت کنید.