مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بی جواب اثبات زوجیت

سلام من در دفتر خدمات قضایی درخواست اثبات زوجیت داده ام به ضمیمه سند ازدواج موقتی و مدارک شناسایی خودم و هزینه هایش را هم پرداخت کردم منتها هنوز پیامی نیومده از 03/31 تا امروز فک میکنم دیگه خیلیه

فقط تماس گرفتن بیا تکلیفتو روشن کن از دفتر خدمات قضایی من هم ترسیدم از این لحن کارکنان تماس گرفتم همون لحظه فرمودند ادرس ثناتون اشتباست خلاصه ثنا رو ادرسش رو درست کردم و تکلیفمو روشن کردم ولی هنوز خبری نیست
تو ابلاغ ها هم پیگیری درخواستمو میکنم وضعیتشو نوشته برگشت از مرجع قضایی
و در قسمت ارجاع قرمز نوشته به هیچ شعبه ای ارجاع نشده
با این تفاسیر ممکنه خوانده من به نفع خودش توی این زمان زیاد کارهایی انجام دهد
چه کسی مسوول است الان؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قطعا دفتر خدمات قضايي بايد مشكلو بدانند ببنديد مجدد طرح كنيد البته بدون پرداخت هزينه مجدد