مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام. همسر سابقم پس از اینکه از همسر دومش جدا شد با من صیغه ای خواند و تعیین کرد و ما رابطه داشتیم و قرار شد که زندگیمان را از سر بگیریم که من یک ماه فهمیدم که ازدواج کرده من با اینکه تحقیر شدم ما باز هم چیزی نگفتم و فقط خواستم مهریه را که شصت میلیون است پول پیش خانه ای که اجاره کرده من و پسرم در آنجا زندگی میکنیم است حالا اصلا منکر همه چی شده و اصلا زیر بار نمیره که ما با هم بودیم شکایت کردم اما شاهدی ندارم چون بین خودمان صیغه خواندیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دلایل و مدارک منجمله شهادت دلایل و مدارک منجمله شهادت ارائه نمایید در غیر این صورت اقدامی متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما مبهم است و معلوم نیست که مشکل شما چیست؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مناسب مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدون دلیل نمی توانید ادعاراثابت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای شما نتیجه به همراه نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال شما برای اثبات نیاز به ادله دارید از شهادت شهود استفاده کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید به استناد شهادت شهود اثبات نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز به شاهد برای وقوع عقد و مبلغ مهریه دارید