مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سفته از کارفرما بعد از وقوع ماجرا

سلام
واسه یه فروشگاهی کار میکردم که حکم توقیف اموالشون رو داشتن که شکات با پلیس داخل فروشگاه اومده و اجناس رو قیمت گذاری و بارگیری کرده اند با این اوصاف بعد از سه ماه از این اتفاق با یه بدبختی سفته ها رو به من پس داده اند و الان ادعای شکایت از من رو دارن که دزدی و رشوه گرفتی آیا واسه این حرفشون میتوانند ثابت کنن؟ و چیزی من گرو پیششون ندارم آیا درصورت عدم اثباتشون من میتونم ادعای حیثیت کنم ؟ آیا در صورتیکه هیچ سفته ای از من ندارن میتونن شکایتی مطرح کنند در صورتیکه من باهاشون تسویه حساب کرده ام ؟ و من هیچ گناه و جرمی ندارم آیا میتوانند پاپوشی برای من درست کنن ؟
ممنون

پاسخ ها :

اتهام دزدی کارگر اتهام رشوه اعاده حیثیت سفته کارگر کارگر کارفرما