مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

با سلام دوستم 1.5 سال بعنوان صندوقدار تو یه فست فود کار کرده و در آخر بیرونش کردند به اداره کار شکایت کرد و در نهایت حکم به پرداخت و بیمه کردن دوستم دادند مدیریت آن مجموعه حکم اداره کار رو که دید با دو نفر شاهد که از خود همان مجموعه بودند علیه دوستم شکایت کرد و با عنوان دزدی به دوستم تهمت زد و شاهدین شهادت دروغ دادند که دوستم هر روز مبلغ 50 تا 100 تومان از پول صندوق رو برمیداشته و وقتی به مدیریت اعلام کردند ایشون گفته در جریان هست و مشکلی نداره و در آخر با ایشان حساب میکنه که وقتی به دوستم اعلام کردند پولهایی که برداشته رو بیار دیگه سرکار نرفته و خلاصه تهمت دزدی به مبلغ 30 میلیون تومان رو به ایشون زدند این درحالی است که دوستم میگه اصلا گفته ها صحت نداره و ایشون هر شب قبل رفتن تسویه میکرده و به مدیران داخل سالن تحویل میداده صندوق رو و بعد خارج میشده که الان این مدیران در آن فست فود کار نمیکنند و با این که تماس گرفتیم تا برای شهادت بیایند خودداری کردند. در بازجویی در دادسرا هم کسی که بازجویی میکرده طرف مدیران فست فود و شاهدین را گرفته اند و خیلی بد با دوستم برخورد کرده اند الان ایشون بسیار درمانده شده اند و من میخواستم بدونم آیا با توجه به اظهاراتی که عرض کردم دادگاه دوست من رو محکوم به دزدی میکنه با این که ایشون اصلا 1000 تومن هم از روی پولهای صندوق برنداشته و این فست فود برای ندادن حق این بنده خدا این اتهام رو به ایشون زده اما اینجا حیثیت و آبروی دوستم درمیانه میخواستم بفرمایید آیا دادگاه با این دو شاهد و گفته های آنها دوستم رو محکوم به دزدی میکنه خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید خیلی نگرانیم ممنونم

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
لحن صحبت در دادسرا ملاک نیست ایشان در دادسرا مدارک مربوط به اداره کار رو ضمیمه پرونده کنه و رابطه خادم و مخدومی شهود با شاکی را در دادسرا مطرح کنه انشاالله مشکلی نیست و تبرئه خواهد شد سپس بعنوان شهادت دروغ از شهود شکایت کنه