مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف حقوق متوفی

سلام و عرض ادب. برای دوم بار پرسشم را تکرار می کنم امید که پاسخ بگیرم. بنده استاد رسمی دانشگاه دولتی هستم. به خاطر خانواده سنتی و برخی ملاحظات، تمام بد رفتاری ها ، بد طینتی ها ، دزدی ها ، روابط ناپسند خانمم را مجبور بوده ام نادیده بگیرم. وی خانه دار است. باید چکار کنم تا پس از وفاتم ، وی نتواند تمام و کمال حقوق مرا که مبلغ بالایی هم هست دریافت کند. نه قصد انتقام دارم و نه بد طینتی. فقط میدانم که روا نیست پس از این همه بدرفتاری و آزار من و خیانتهایی که در حقم می کند ، یکباره حقوق کاملم را هم دریافت کند، چون از انصاف و عدالت به دور است. لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم. البته هرکاری فرمودید ، به طور پنهانی انجام خواهم داد تا کسی نفهمد. چون رازداری از صفات بنده است. تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

لازم است که اموال و دارایی های شما بررسی شود. در صورت نیاز به مشاوره در این خصوص تماس بگیرید