مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری متوفی

سلام، مادر من تیر ماه فوت کردن و از سمت سازمان بازنشستگی، حقوق پدرم هم میگرفتن که فوت شدن.
ورثه دو نفر هستیم و من مجرد هستم و اون یکی ورثه ازدواج کردن.
من حقوق پدرم می‌گرفتم و باقیمانده حقوق پدرم مال ماه تیر ریختن کامل.
اما حقوق خرداد پدرم که برای مادرم ریخته شده بوده و یک مقدار پول داخل حساب حقوقی سازمان بازنشستگی هست؛ چطور میشه برداشت کرد از بانک؟ فقط به من که مجردم اون باقیمانده میرسه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

طبق توضیحاتی که فرمودید فقط شما می توانید حقوق را دریافت نمایید.