مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام
خیلی سال پیش پدربزرگم فوت کرده و مادرم شغل قالیبافی داشته و بعد از فوت پدربزرگم ، مادرم مشغول قالیبافی بوده و بعد از دو سال پنجاه و پنج هزار تومن پول جمع کرده از دستمزد قالیبافی که کار کرده
خانواده مادرم تصمیم میگیرند پولی که از پدر بزرگم مانده را مغازه ای بخرن که قیمت کل مغازه 170 هزار تومن بوده است
مادر بنده 55 هزار تومان از این 170 هزار تومن را داده است .
الان همه ورثه قبول دارند که مادر من چنین پولی داده حتی عمو های مادرم شاهد هستن و برداران و مادرش این قضیه رو قبول داره مغازه به اسم برادر بزرگتر خریداری میشه و میمونه تا به امروز که قصد فروش انرا کردند
و به مادر بنده میگوند که خانه پدرت بوده کار کردی و بیشتر از سهم دختری چیزی به شما نمیرسد
میخاهم بدانم از نظر شرعی و قانونی با توجه به اینکه همه قبول دارن مادرم این مبلغ را داده است چیست ممنون میشم جواب بدید تشکر