مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم مال پدری

با سلام
خانه ای ٥ واحدی پس از فوت پدرم (حدود ٦ سال پيش) به جای مانده مادرم در قيد حيات می باشند.
٤ پسر و دو دختر هستيم
يكی از برادرانمان حاضر به تقسيم خانه نيستند ولی بقيه راضی هستن و مشكلی ندارند
برای تقسيم مال بايد چه كاری انجام دهيم
و سوال ديگر اينكه دو تا از برادرانم در ساخت خانه مشاركت كرده اند آيا آنها سهم بيشتری خواهند داشت و چگونه ميتوانند اثبات كنند

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

برای تقسیم ارث شکایت کنید .و کسانی مشارکت در ساخت داشته اند می توانند طبق هزینه هایی که کرده اند حق و حقوقشان را بگیرند.

یک وکیل :

با سلام
دادخواست تقسیم ترکه را تنظیم و طرح نمایید
در صورت تمایل به داشتن وکیل با اینجانب تماس بگیرید
موفق باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تقسیم یابه تراضی است یا بااجبار
مراجعه به دادگاه ازمصادیق تقسیم بااجباراست بنابراین باید بعدازگواهی انحصاروراثت دردادگاه دعوای تقسیم ترکه مطرح کنید

عبداله رجبی کرین

جناب آقای عبداله رجبی کرین :

سلام بابت آن خوی که نماید باید الزم به تقسیم ترک داد
اما نسبت به آنهایکه که در مشارکت شرکت داشته اند سهم بیشتری از ارث ندارند باید نسبت به سهم خویش در مشارکت سهیم باشند نه بعنوان ارث

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بستگی به شرائط قرارداد مشارکت ، برادرانی که در قرارداد مشارکت سهیم بوده اند به نسبت سهمشان از قرارداد مالکیت دارند. و مابقی بین تمام برادر و خواهر ها تقسیم می گردد ، پس بهتر است ابتدا تکلیف قرارداد مشارکت و میزان سهم برادارانی که در ساخت مشارکت داشته اند مشخص گردد. بعد تقاضای تقسیم ترکه شود.