مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک تحصیلی

باسلام ....
اینجانب دوسال پیش در یه دانشگاه غیر انتفاعی بصورت غیر حضوری ثبت نام کردم و امتحانات هم بصورت غیر حضوری برگذار میشد .... الان هم مدرکمون صادر شده ..... ولی متوجه شدیم که این موسسه تحت نظر وزارت علوم نیست و اعتبار ندارد ..... آیا با ارائه این مدرک به محل کار و سازمانها جعل صورت گرفته؟؟؟ البته جواب استعلام هم دانشگاه مثبت میده ......

پاسخ ها :

یک وکیل

اينكه موسسه تحت نظر اموزش عالي نبوده با اين مطلب كه مدارك جعلي هستن بايد دقت كنيد
اگر مدارك و گواهي ها ي صادره ممهور به مهر يا .... اموزش عالي باشه بله جعل شده
جايي ارائه ندهيد از جنبه كيف ي به اين كار استفاده از سند مجعول مي گويند
بايد عليه موسسه بعد مشورت و مطالعه اسناد و مدارك توسط وكيل طرح دعوي كيفري يا حقوقي و يا از دو جنبه شكايت و دعوا طرح كنيد