مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک دانشگاهی

سلام و خسته نباشید. اینجانب سال 97 بدون اطلاع همسرم توی اینستا از یه شخصی که خودشو آقای ح.الف نامگذاری کرده بود درخواست مدرک معتبر برای همسرم دادم به خدا وام گرفتم ومبلغ ده میلیون به حساب شخص دیگری به نام ح.ط پول پرداخت کردم وقتی مدرک اومد مهر برجسته داشت همه چیزی اصل بود به همسرم گفتم ولی همسرم خیلی عصبانی شد و رفت از این آقا همون موقع شکایت کرد و پرینت حسابش رو گرفت و معلوم شد که این شخص پول هایی به مبلغ های بالا تو‌حسابش هست 40میلیون به بالا و بندرعباس هم بود ولی قاضی دادگاه گفت شماهم مجرم هستید که این کارو کردید چون مدرک اصل بود ولی من استعلام نگرفتم که ببینم اصن قابل استعلام هست یا نه چون همسرم در یه ارگان اداری آبدارچی بود گفت برام بد میشه ولی من بدون مشورت همسرم کپی مدرک رو به ادارشون دادم شکایت رو هم پیگیری نکردیم چون قاضی گفتن فایده ای ندارد چون همسرم از آبروش خیلی میترسید تقریبا مهر امسال من با همسرم به تهران رفتیم چون اداره استعلام زده بود برای دانشگاه و دانشگاه گفته بود مدرک اصل نیس من رفتم اونجا مدرک رو تحویل دادم و بهشون گفتم چی شده و بعد اومدم شهرمون الان یه هفته پیش دانشگاه از همسرم شکایت کرده من خودم مال باخته ام تمام مشخصات اون فرد رو در حد اطلاعاتم به دانشگاه دادم خودم هم دوباره شکایتم را به جریان انداختم الان به نظر شما قاضی چه حکمی به همسرم که خودش اصلا دخیل نبوده میده من باید چکار کنم زندگیم داره از هم‌ میپاشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
مهر برجسته مدرک را اصل نمی کند ودرخواست شما غیر قانونی می باشد وبرای اینکه نظر دقیقداده شود باید اسناد بررسی شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید عدم اطلاع خود را اثبات کند در هر حال از سند مجعول استفاده شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون شما مرتکب جرم شده اید ولی امکان دفاع توسط شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان باید عدم اطلاع خود را اثبات کند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ایشان تحت عنوان استفاده از سند مجعول مجازات خواهد شد . متأسفانه کاری نمیشه کرد .

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
موضوع نیازمند بررسی ابعاد بیشتر و جزئیات می‌باشد
میتوانید با بنده تماس حاصل نمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام انبات جعل و استفاده از سند مجعول نیاز به جمع ارکان جرم هست حضورا تشریف ببرید دفتر یکی از همکاران قطعا شمارو راهنمایی می‌کنند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در جعل اسناد رسمی نه تنها جاعل بلکه شخصی که به وی درخواست و دستور جعل داده است نیز مجرم محسوب می شود اما با توجه به اینکه عمل مجرمانه توسط شما و نه همسرتان انجام شده است ، اگر شکایت علیه همسرتان صورت گرفته باشد ایشان تبرئه می شوند ولی شاکی می تواند علیه شما شکایت خویش را مطرح نماید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جعل سند یک جرم است که آن فرد انجام داده،
استفاده از سند مجعول جرم دیگری است که شوهر شما انجام داده.
هرکدام به حدود ششماه حبس یا به پرداخت مبلغی جریمه مجازات میشن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

موضوع نیازمند بررسی ابعاد بیشتر و جزئیات می‌باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

متأسفانه همسرتون متهم به استفاده از سند مجعول هستند پیشنهاد می شود برای دفاع از اتهامات حتماً از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه شما مرتکب جرم استفاده از سند مجعول گشته اید که مجازات ان حسب تصمیم دادگاه حبس یا جزای نقدیمی باشد. همسرتان با اثبات عدم اطلاع و ارائه مدرک می توانند تبرئه شوند ولیکن احتمال رسیدگی علیه شما می باشد. توصیه می گردد سعی در اخذ رضایت شاکی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه مرتکب جرم استفاده از سند مجعول شده اید پیشنهاد می شود حتما وکیل بگیرید

یک وکیل :

با سلام
ایشان باید عدم اطلاع خود را ثابت نمایند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد