مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رای دیوان عدالت اداری

باسلام دیوان در رای خود گفته مرجع حل اختلاف در خصوص موضوع تحقیق کافی نکرده لذا خواسته خواهان وارد تشخیص و باستناد ماده 63 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان دادنامه مورد اعتراض نقض و پرونده جهت بررسی ادله طرفین و تحقیق بنحو مقتضی در مورد قرارداد کار و شروع بکار و مدت اشتغال و محل و حقوق و نحوه پرداخت ساعت کاری و مرخصی و خاتمه قرارداد و اتخاذ تصمیم مجدد به هیات مذکور اعاده می گردد. بنده نامه حراست اداره کل داشتم که گفته بکارگیری تو این اداره بلامانع است و از سه سال حدود 8 ماه حضور و غیاب همراه سایر کارمندان تو دفتر دستی انجام گرفته و پرینت حساب بانکی چون اداره کل مربوطه هر چند ماه یک مرتبه مبلغی به پیمانکاران خودش می گفت به کارت بانکی من کارت به کارت می کردند آیا اینها کافی نبوده پرونده بنده دوباره به اداره کار بر می گردد و اداره کار بعداز تحقیق دوباره پرونده به دیوان عدالت ارجاع می دهد لطفامن چکار کنم توضیح دهید. تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام
حکم قبلی بی اثر شده و اداره کار باید بر مبنای مواردی که دیوان خواسته تحقیقات بیشتری انجام دهد و مجدد رای صادر کند البته ممکن هست مجدد رای به نفع شما باشد و یا به نفع طرف مقابل بطور کل رای اداره کار گویا بر اساس تحقیقات جامع و کامل صادر نشده است