مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از وضعیت پرونده

با سلام، بنده پرونده ای مبنی بر استخدام خانواده شهدا و ایثارگران در شعبه 28دیوان عدالت اداری دارم که هم آموزش و پرورش و هم سازمان اداری استخدامی پاسخ دادند و فقط منتظر رای دیوان هستم، وقت نظارتم 23 مهر بود، اما با گذشت 8روز هنوز اتفاقی نیفتاد، نه پیامکی و نه گزینه‌ی جدیدی در عدل ایران دریافت نکردم،راهی برای فهمیدن اوضاع پرونده‌م دارم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
منتظر باشید ، رای صادر و ابلاغ خواهد شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نگران نباشید ، حجم کاری دیوان بالاست وممکن است کمی تاخیر باشد. میتوانید بصورت حضوری یا تماس تلفنی باشعبه مربوطه نیز پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
وقت نظارت از امور مربوط به شعبه می‌باشد می‌بایست منتظر ابلاغ رای بمانید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وقت نظارت مربوط به امور‌داخلی شعبه است. منتظر باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی‌الحال منتظر بمانید و منتظر ابلاغ رأی بمانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شعبه باشید اگر حکم صادر نشود مجدد وقت نظارت تعیین و در سامانه درج می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضورا از شعبه بر اساس کد رهگیری یا شماره پرونده پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حضوری پیگیری نمایید البته شعب دیوان خیلی مشغله زیادی دارند