مشاوره حقوقی رایگان - عدم تایید سختی کار

سلام خسته نباشید
بنده از سال 78 تا الان در یک کارخانه نساجی در قسمت رنگرزی مشغول به کار می باشم؛ که متأسفانه سال‌های 89 تا 92 عنوان شغلی بنده انباردار به بیمه رد شده و تمامی سال‌های کار بنده به جز سالهای 89 الی 92 به عنوان سختی کار تایید شده است. و مدارکی که در سالهای 89 تا 92 داشتم مثل بقیه ساله تولید می‌باشد. شکایتی که از کارفرما بابت این اشتباه به اداره کاره کردم رای مثبت به بنده دادن؛ ولی بیمه اعتنایی به این رأی نداد و رد کرده. دیوان عدالت نیز نتوانستم جواب بگیرم. ضمنا سابقه 2 سال خدمت سربازی نیز دارم لطفا بنده را رهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دیوان عدالت آخرین مرجع رسیدگی شکایات از ادارات است به نظر می رسد تا انتهای خط پیگیری ها را انجام داده اید