مشاوره حقوقی رایگان - معیشتی 3قلوها

من 3قلو دارم الان نزدیک 1سالو نیمه حدود 416000 تومان بهمون حقوق میدن. اسفند 98 و فروردین 99 بجز این 400000 تومان دیگه واسمون واریز کردن و نوشته بودن معیشتی 3قلوها. ولی فقط همون 2ماه واریز شد الان بهمون میگن اون عیدی بچه ها بود در صورتی که توی پرداختی نوشته بود معیشتی. چرا دیگه واریز نمیشه خیلی به این پول نیاز دارم بچه هام 4سالشونه نیاز به غذا دارن. خیلی بهمون فشار میاد که با درآمد آژانس توی شهر کوچیک خرج 3تا بچه رو بدیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از این شرایط بسیار متاسف هستم اما سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.