مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام .. شخصی که مغازه را بعد 40 سال خواسته خالی کنه و مبلغی را شخصی با رضایت صاحب ملک به او پرداخته . آیا حقی بنام سرقفلی ایجاد میشه؟ و فقط در حد حرف و سندی وجود نداره و اینکه اگر اجاره توافقی پرداخت نشه .. وارثین میتونند ادعایی داشته باشند؟؟!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اجاره شمامشمول قانون موجرومستاجرسال56می باشه ومالک حق تخلیه مغازه رانداره .نیازی به سندواجاره نامه کتبی نداره .شمااستحقاق حق کسب وپیشه به نرخ روزادارید.اجاره به نرخ سابق است مگراینکه شما راضی به پرداخت اجاره بیشترباشید