مشاوره حقوقی رایگان - عوارض خودرو‌

سلام و خسته نباشید ؛ میخواستم بپرسم از سال 86 تا 97 عوارض خودرو‌ پرداخت شده و فیش آن نیز موجود میباشد ولی در سیستم دفتر پیشخوان موجود نیست ؛ و دفتر درخواست میکنه که باید از سال تولید همه رو پرداخت کنید لطفا در این خصوص راهنمایی کنید ؛ خیلی ممنون

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام فیش وکد پرداخت ورهگیری را به شهرداری ارائه دهید تا پیگیری کنند