مشاوره حقوقی رایگان - حدود زمین کشاورزی

سلام. پدرم یه زمین کشاورزی به مقدار یک هکتار و یک جریب خریداری کرده. بعد از 23 سال پسر فروشنده ادعا بر اضافه بودن زمین میکنه و میگه 2 جریب اضافه. ولی در صورتی که در قولنامه گفته شده حد و حدود را خریدارم. ما با لودر یه مقدار زمین اضافه کردیم. به کی تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

اخلاف بر سر حدود زمین با وارث فروشنده حدود اضافی زمین کشاورزی اضافه مساحت ملک خریداری شده بهای اضافه مساحت ملک خریداری شده اضافه مساحت ملک حدود زمین کشاورزی