مشاوره حقوقی رایگان - دیه مادر

سلام وقتتون بخیر.
مادرم به دلیل تصادفی که 3 سال پیش داشتن دچار ضربه مغزی شدن و دچار عوارض بی اختیاری و نقصان عقلی شدن. دیه ایشون به برادرم تحویل داده شده. مادرم مطلقه هستن.
برادرم به دلیل مشکلاتی که با بقیه خواهرها دارند خرج مادر رو نمیپردازن. آیا برای برادرم که پسر بزرگشون هستن حق قیومیت یا حقوق خاصی وجود داره؟ یا بقیه ی ورثه میتونن بطور قانونی طلب دیه مادر رو از برادرم بکنن و به شخص دیگری بسپارن؟
اگر لطف کنید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر قیم صلاحیت ندارد و به امور مولی علیه خود رسیدگی نمیکند می توانید به واحد سرپرستی اطلاع داده و درخواست عزل قیم کنید.
قانونا قیم می تواند مطالبه حق و حقوق کند که البته مبلغ مختصری است.