مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده و مالک زمین برای تاخیر در گرفتن سند اپارتمان

با سلام بنده یک واحد اپارتمان خریدم که 2دست گشته و من نفر سوم هستم پارسال قرار بودسند اماده بشه ولی مالک زمین و سازنده اختلاف دارند و پیگیر سند نمیشن ساختمان 4 سال هست ساخته شده ولی اقدامی برای سند نشد
با 2 فروشند قبل توافق شد که به بنده وکالت بدهند و من از سازنده و صاحب زمین مستقیم شکایت کنم
ایا شکایت کردن نتیجه ای داره یعنی سند گرفته میشه یا نه ؟
البته یکی دیگه از واحد ها هم جدیدا شکایت کرده و پیگیر هست. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.حتما شکایت کنید و در صورت امکان وکیل بگیرید.