مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام وقت بخیر ، به مدت 5 سال در شرکت خصوصی مشغول به کار می باشم و از زمان شروع کاری فقط یک قرارداد امضا کردم ، از فروردین 99 تا به حال فقط 50 درصد از حقوق ( علی الحساب ) دریافت کردم البته محاسبه 50 درصد از حقوق سال گذشته می باشد و سنوات سال 98 نیز دریافت نشده است.
هم به دلیل شرایط کرونا و هم حقوق دریافتی میخوام ترک کار کنم . ممکنه باقیمانده حقوق و مزایا بهم تعلق نگیره ؟
5 سال بیمه ای که رد شده چطور میشه ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلا م ،هرچند ترک کار اشتباه است و در صورت ترک کار حقوق و مزایا معوقه شامل شما خواهد شد. در مورد بیمه می توانی به اداره بیمه مراجعه کنید.