مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مجدد در سامانه بیمه بیکاری بعد از انصراف

سلام من ماه اردیبهشت درخواست بیمه بیکاری دادم ولی خرداد ماه ثبت نام بیمه بیکاری زدم در سایت که با پیغام وقت شما برای ثبت نام تمام شده مواجه شدم منم دوباره همونموقع با کد رهگیریم زدم انصراف الان برام پیام اومده شماره حساب و شبارو وارد کنین که وقتی میخام بزنم اجازه نمیده امکانش هست دوباره ثبت نام کنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.