مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام، من فروردین 99 بیکار شدم و همون موقع در سامانه برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردم. الان پیامک مبنی بر این که شماره حساب خود را بدهید دریافت کردم. وارد سامانه می‌شوم میزنه شما انصراف دادید. با توجه به وضعیت بد مادی؛ و از اون بدتر با داشتن یک فرزند مریض که 3 بار عمل قلب داشته و هر هفته باید چکاب بشه، نمیدونم چیکار باید بکنم؟ حداقل اگه بیمه بیکاری میگرفتم بیمه‌ام قطع نمی‌شد، برای دوا و درمون بچم. تو رو خدا راهنماییم کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر انصراف نداده اید با مراجعه به قسمت انفورماتیک اداره خواستار رفع مشکل شوید