مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت

سلام اينجانب فرزند جانباز 35% بوده كه حدود 10 سال به عنوان نيروی شركتی در اداره شيلات با مدرک ارشد و با بيمه 5 سال مشغول به كار هستم در دوره خدمتم 2 بار قرارداد معين و مشخص با اينجانب بسته شد ولی دوباره به حالت شركتی برگشتم آيا با قانونی كه درتبصره 1 بند "ذ" ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه ذكر شده امكان اين وجود داره كه من با شكايت در ديوان اداری موفق به تبديل وضعيت بشم. با تشكر

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : چنانچه مدارک بمنظور شکایت به دیوان عدالت اداری کامل باشد
شرط معقولی است