مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی ساعد دست

باسلام در مورخ 98/12/03 با خودرو ی خود و تنها تصادف کردم ماشین بیمه سرنشین و راننده و اثار کبودی و بخیه بود نتیجه شکستگی ساعد دست (نازک نی و کلفت وهمچنی) خوردن دو عدد پلاتین میباشد متاسفانه به دلیل عمل نکردن درست از دوباره در مورخ 99/04/19 دوباره جهت همان نقطه باز باید عمل کنم لطفا در مورد هزینه دیه و مبلغ ان و در چه سالی مورد محاسبه قرار میگیرد راهنمایی فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

دیه شکستگی ساعد دست در تصادف دیه شکستگی ساعد دست دیه تصادف دیه تصادف رانندگی