مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی

سلام
سال گذشته 4ماه در شرکتی کار میکردم که به دلیل نداشتن قرارداد حقوق اینجانب تضییع گردید.
اما امسال که خودم برای ثبت شرکت اقدام نمودم متوجه شدم که از دوم اردیبهشت امسال از کپی مدرک ارشد من استفاده و من را به عنوان عضو هیئت مدیره معرفی کردند. واقعا متضرر شدم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
الان شکایت کیفری خیانت در امانت کردم، اما میخوام باز حقم ضایع نشه.
چون یک پروژه بزرگ را به خاطر این قضیه از دست دادم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام همزمان با شکایت کیفری درخواست مطالبه ضرر و زیان نمایید و یا دادخواست جداگانه به دادگاه حقوقی و یا شورای حل اختلاف بدهید میزان خسارت و زیان اگر مشخص نیست تقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید ضمنا اگر معرفی شما به عنوان عضو هیئت مدیره مستلزم تکمیل و امضای اوراق بوده و امضای شما جعل شذه به اتهام جعل هم شکایت نمایید موفق باشید