مشاوره حقوقی رایگان - آیا بانک می‌تواند بدون نامه کسر حقوق ضامن کسر کنن

سلام وقت بخیر. همسر بنده که بازنشسته نیروی انتظامی هست و 9سال پیش بانک بیشتر از 10 بار ضمانت ایشون را قبول کردن مگه حقوق بازنشسته چقدر بوده آیا بانک تقصیری نداره 8 ساله که با 1/3حقوق با بدبختی زندگی میکنیم و دو سال هست یارانه قطع شده و در فیش حقوقی شعبه های بانک به ردیف کسر کردن و دوباره کم نمیشه به عنوان پس انداز در نزد اون بانک آیا طبیعی هست ؟؟ ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

نامه کسر از حقوق برای ضمانت وام کسر از حقوق ضامن کسر از حقوق ضامن