مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات درج تاریخ تولد قمری

سلام امروز رفتم شناسنامه بگیرم تاریخ تولد قمری رو یه روز جلو تر زده بود من 11رجب هستم 12رجب زده رفتم ثبت احوال گفتن ما تاریخ شمسی رو می دیم به سیستم خودش قمری رو هم میزنه لطفا مشاوره بدید چی کار کنم

پاسخ ها :

درج اشتباه تاریخ تولد قمری اصلاح تاریخ تولد قمری تاریخ تولد قمری اصلاح تاریخ تولد تاریخ تولد تاریخ قمری ثبت احوال