مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید مجوز مسئول فنی فروشگاه نهادههای کشاورزی

باسلام و صلوات
من کارشناس کشاورزی گرایش خاکشناسی دارم و از حدود ده سال پیش جواز مسئول فنی از نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان دریافت کردم ولی امسال برای تمدید که اقدام کردم و تمام مراحل رو انجام دادم بعد از چند ماه حالا میگن گرایش خاک شناسی از لیست خارج شده و نمیتونیم جوازت رو تمدید کنیم حالا موندم چکار کنم به هرجا هم میریم میگن دست ما نیست .
لطفا راهنمایی کنید . درمانده ام.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به دیوان عدالت رجوع کنید