مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو با قولنامه دستی

با عرض سلام من 2 ماه پیش یه کامیونت به قیمت 70 میلیون به شخصی فروختم. بعد از چند روز متوجه شدم طرف سرم کلاه گذاشته و ماشین قیمتش 100میلیون است. بهش میگم ماشین و پس بیار میگه باید 20 میلیون پولم بدی. درحالیکه 3 تا از چک ‌هاش پاس نشده. و در ضمن ماشین رو با قولنامه دستی معامله کردیم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

ميرمهرداد  حسيني

جناب آقای ميرمهرداد حسيني :

تامین دلیل بگیرید و قیمت مبیع مشخص شد اظهار نامه فسخ (غبن) بدهید و بعد از اظهار نامه دادخواست تایید فسخ به دادگاه بدهید
البته بهتره یه وکیل اظهار نامه را تنظیم کنه.
چون هر متنی تنظیم بشه با حقوقی دارد