مشاوره حقوقی رایگان - واریز تامین خواسته قبل از دادگاه

با سلام چک اینجانب در تاریخ 96/09/01 به مبلغ 26میلیون برگشت شده و دارنده چک تقاضای تامین خواسته نموده و متعاقب آن حسابهای من به مبلغ فوق مسدود گردیده اند و برای ماه آینده تاریخ دادگاه تعیین شده است. الان در حساب دیگر من (بانکی دیگر) مبلغ چک موجود است آیا من می توانم از دادگاه درخواست کنم دستور داده مبلغ فوق را از حساب من برداشت نمایند و حساب های من رفع توقیف گردد و درصورت قبول این مورد آیا هزینه دادرسی و یا سایر هزینه ها را هم باید پرداخت کنم. چون هنوز دادگاه تشکیل نشده است.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله امکانش هست ولی خسارات دادرسی را محکوم خوهید شد بهتر است با دارنده چک سازش کنید و از دادگاه بخواهید طبق سازش گزارش اصلاحی صادر نماید