مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت ندادن حقوق روز های آموزشی

سلام من برای کار به کاریابی مراجعه کردم و کاریابی فروشگاه ... رو به من پیشنهاد کرد گفت که پایه حقوق 1900 با پورسانتی از فروش منم قبول کردم و رفتم با مدیر فروشگاه صحبت کردم بنا شد که من 15 روز به صورت آموزش تو یکی دیگه از شعبه های فروشگاه آموزش ببینم و در مورد حقوق هم گفت که اینجا حقوق با عملکرد شما رابطه داره و حدودی برای حقوق تعیین نکرد من این مدت آموزش که از ساعت 8 صبح تا 8 شب بود رو رفتم و در همون موقع که برای آموزش میرفتم برای کارهای ( طب کار و عدم سو پیشینه و عدم اعتیاد اقدام کردم البته به خواست خودشان ) بعد از مدت اموزش برگشتم همون شعبه که قرار بود مشغول بشم با مدیر فروشگاه صحبت کردم گفت که حقوق ما از 1500 شروع میشه و این 15 روز بدون حقوق بوده و گفت باید منتظر باشم که چند نفر دیگه هم برای آموزش فرستاده اون ها برگردن هر کدوم خوب بودین اون رو نگه میدارم . منم حقوق 1500 قابل قبول نبود و دیگه نرفتم. الان من میتونم برای اون 15 روز و هزینه هایی که کردم اقدام کنم یا اصلا اقدام کنم به نتیجه میرسم ؟ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله در صورتیکه مستنداتی در این خصوص داشته باسید که بیانگر واریز کمتر حق و حقوقتان باشد بله اقدامتان نتیجه خواهد داد