مشاوره حقوقی رایگان - مسئله حقوقی

آقای ک. مامور اداره ی مالیات است و در پیگیری پرونده ی ر. مقرر می نماید که اگر ر. یک دستگاه اتومبیل به همسر آقای ک. هبه کند، تخفیف قابل ملاحظه ای در پرداخت مالیات به او دهد.
متعاقب انجام این عمل توسط ر، آقای ک. به وعده ی خود عمل ننموده و طبق مقررات میزان مالیات را محاسبه و دریافت مینماید، ر. بعد از امتناع آقای ک. به اداره ی مالیات مراجعه کرده و درخواست آقای ک. و آنچه را که خود در اجابت خواسته ی او انجام داده را شرح میدهد، با پیگیری اداره ی مالیات هردو دستگیر میشوند، به نحو مستدل و مستند به مواد قانونی وضعیت قانونی آقای ک. و آقا ر. را شرح دهید

پاسخ ها :

یک وکیل

..... به نحو مستدل و مستد به مواد قانوني ....... شرح دهيد
پاسخ : اين سواله يا دستور

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دوست عزیز در این سایت مسایل و مشکلات و گرفتاری های مردم رسیدگی می شود زحمت مطالعه و تحقیق را به خود بدهید