مشاوره حقوقی رایگان - ماده 38 قانون خدمات رسانی به ایثارگران

باعرض سلام اینجانب م.ص کد ملی ............ جانباز سی درصد هستم که از 14سالگی با افتخار رزمنده بودم تا اخرجنگ و گهه گاهی کارگری میکردم سال 82 از یک شرکت خصوصی که نساجی بود تعطیل شد و خودم به صورت خویش فرما ادامه بیمه دادم تا بازنشسته شدم و حداقل مستمری را میگیرم امسال بنیاد ماده 38 بنده را قطع کرده و میگویند چون از تامین اجتمای مستمری میگرید ایا این کار بنیاد خلاف قانون است یا نه میشود اعتراض کرد یا نه ممنونم از راهنمای شما در ضمن بند از تخفیف 7درصد هم استفاده نکردم و تازه حقوق بازنشستگی من شده دومیلیون تومان حداقل بگیر هستم و جانباز 30 درصد حالت اشتغال هستم لطفا راهنمای کنید تشکر از جواب شما و خدا خیرتان دهد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله امکان دریافت دو حقوق از یک جا میسر نیست ولی میتوانید بیشترین را انتخاب و دریافت کنید