مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با لودر یا بیل مکانیکی

در داخل کوچه هشت متری بن بست یکی از همسایه ها در حال ساخت و ساز می‌باشد و ماشین لودر را وقتی هوا تاریک شده در کوچه پارک کرده است که بیشتر عرض کوچه را اشغال کرده است. ماشینم در موقع دنده عقب با این ماشین برخورد کرده. حالا تکلیف چیست آیا خودم مقصر هستم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید به 110 زنگ بزنید تا کروکی بکشه وسپس امکان ارایه مشاوره فراهم باشه