مشاوره حقوقی رایگان - سنوات مثبت خدمتی

باسلام، من در سال 1382در قالب بسیج در قالب طرح سیانت از جنگلهای زاگرس در منابع طبیعی مشغول خدمت شدیم که حقوق و مزایای ما را منطقه مقاومت بسیج پرداخت میکردن و با لباس نظامی انجام وظیفه و ماموریت میکردیم و در سال 86 بعلت تعدیل نیرو بیکار شدیم و بیمه بیکاری دریافت کردم و در سال87 به اشتغال سپاه پاسداران درآمدم و درخواست انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی به سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح دادم ولی بنا به گفته تامین اجتماعی با توجه به غیر دولتی بودن محل خدمت امکان انتقال بعنوان سنوات مثبت امکان پذیر نیست فقط بعد از 20 سال خدمت فقط برای بازنشستگی میتوان اقدام نمود سوال اینجاس من از طرف سپاه جذب و در منابع طبیعی کار میکردم نمیدانم کدامیک از این دو سازمان یا نهاد غیر دولتی هست ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دلیل عدم امکان انتقال به نظر موجه نیست میتوانید با پیگیری های مستمر و نهایتا در صورت عدم نتیجه با دادخواست الزام بیمه به دیوان عدالت احقاق حق کنید