مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف انباری آپارتمان

سلام، سه سال پیش مستاجرم، آپارتمانی را که چند سال در شمال تهران به او اجاره داده بودیم تخلیه کرد و به آپارتمان دیگری که در همان ساختمان خریده بود نقل مکان کرد. اما کلید انباری را پس نداد. انباری کوچک این آپارتمان که در طبقه آخر است روی خرپشته است ولی در سند مشخصا قید شده. این آقا چون آن زمان مدیر ساختمان هم بود ادعا کرد هیچ وقت انباری را به او ‌تحویل نداده بودیم و احتمالا در زمان مستاجرِ قبل از او قفل بوده. همچنین مدعی شد مالکین سایر آپارتمان‌ها گفته‌اند انباری ما جزء مشاع است و متعلق به همه است که سند و تفکیکی را برایش فرستادیم. اما بعد فهمیدیم وسایل خودش آن جاست و در آن جا تریاک می‌کشد. من در شهرستان زندگی می‌کنم و بار آخر سه سال پیش رفتم و قلدری و داد و‌ بیداد کرد. چه کار کنم؟ به مستأجر جدید گفته‌ایم انباری هم دارد او‌ هم‌ بنده خدا صبور است. اما مانده‌ایم چه کنیم؟ می‌توانیم قفل را بشکنیم و قفل خودمان را بزنیم؟ تشکر از اینکه این مشاوره را فراهم کرده‌اید.

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

بزرگوار مشکلی نیست اگر در سند ِ شما،انباری دارید و یا در اجاره نانه قید کرده بودید سِوای این مسائل ، بالاخره ایشان تخلیه و قرار داد منفسخ شده است و خودش اقرار کرده هیچوقت انباری را تحویل نگرفته ...اگر مورد دیگری هست سوال کنید در غیر اینصورت انباری متعلق به هر کس یا کسانی هست در نزد شهودی باز و صورتجلسه و امضا کنند ولی باز اگر موردی هست با مدارک به مشاورین دادگستری مراجعه و رایگان مشاوره بگیرید