مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری که در سند آپارتمان اینجانب می باشد

انباری آپارتمان اینجانب که در سند آن وجود دارد توسط همسایه تصرف شده است و می گوید انباری شما در پشت بام ساختمان است
به دادسرا شکایت نوشتم دادنامه آمده است که " موضوع به شورای حل اختلاف ارجاع می گردد تا با استفاده از ظرفییت های قانونی آن مرجع سعی در صلح و سازش..........."

آیا خود دادسرا موضوع را به شورای حل اختلاف مربوطه می فرستد؟
یک هفته است منتظر هستم هیچ خبری نشده است یعنی پیامی برای من نیامده است آیا بایستی اقدامی انجام بدهم؟
متشکرم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

تصرف انباری آپارتمان رفع تصرف انباری آپارتمان انباری در آپارتمان انباری آپارتمان