مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از عدم رسیدگی به پرونده

با سلام. احتراما اینجانب به مدت 7 سال در یک شرکت گازی در جنوب فعالیت می‌کردم. که به علت عدم نیاز بیکار شده‌ام. کارفرما در طول این مدت از پرداخت مزایا مانند حق شیفت و اضافه کاری و تعطیل کاری و سایر مزایا خوداری کرده است. لذا اینجانب به اداره کار منطقه در تاریخ 1398/04/19 دادخواست با ارائه مدارک داده‌ام و اولین جلسه با حضور وکیل اینجانب در تاریخ 1398/07/08 برگزار شد. لیکن از این تاریخ به بعد به علت نفوذ زیاد شرکت، اداره کار از رسیدگی و برگزاری جلسه دوم خودداری می‌کنند. و الان حدود یکسال گذشته من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به ادراه کار بروید نامه نگاری کنید با حراست صحبت کنید روش خاصی وجود ندارد همین روش های معمولی

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با شکایت از مسئول مربوطه به رییس اداره و نهایتا در صورت عدم اخذ نتیجه با شکایت کیفری اعمال نفوذ و امتناع از رسیدگی به دادسرا علیه هردو احقاق حق کنید