مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
من 22 سال سابقه پرداخت بیمه داشتم، که پس از بیکاری در ابتدای سال 97 و مراجعه به اداره کار و بعد تامین اجتماعی برای من 50 ماه بیمه بیکاری مقرر شد. پس از گذشت سه ماه مشغول کار جدیدی شد و نامه قطع بیمه بیکاری را گرفتم.
قرارداد جدید من در تاریخ 98/12/29 خاتمه یافت و تمدید نشد و من نامه عدم نیاز دریافت کردم. پس از مراجعه به اداره کار گفتند که باید در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کنم. ثبت نام انجام شد و کد رهگیری گرفتم. مشخصات بانکی را هم ثبت کردم. اما تا امروز که 99/4/16 است فقط یک مبلغ 12,847,989 ریال برایم واریز شده است.

سوأل من از وکیل محترم :
1) من تقریبا همیشه سقف بیمه را پرداخت کرده ام، آیا ثبت نام من در سایت بیمه بیکاری که عنوان مشمولین بیمه کرونا دارد کار درستی بوده است یا اینکه باید مراجعه مستقیم می‌کردم؟
2) آیا امکان پیگیری مستقیم از اداره کار وجود دارد و اصولاً تکلیف مبلغ مابه التفاوت بیمه بیکاری من چه می‌شود و برای دریافت این مابه التفاوت چه اقدامی باید بکنم؟

با سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- بله اقدام به ثبت نام در سایت صحیح بوده
2- در صورت مراجعه حضوری اعلام خواهند نمود منتظر اعلام نتیجه از سایت یا پیامک و غیره باشید ولی پیگیری حضوری ضرری ندارد