مشاوره حقوقی رایگان - سهام متوفی

سلام پدر بزرگ من سال 1354 در تعاونی روستایی متعلق به کارخانه سیمان تهران سهامی عام با شماره عضویت .. عضو بودن آیا این سهم با فوت ایشان قابل پیگیری میباشد؟؟ آیا این سهم ارزش مالی دارد؟؟ من تنها اطلاعاتی که دارم فقط برگه شرکت تعاونی روستایی میباشد که تایید تعاونی رسیده .. از چه ارگانی باید وراث پیگیر شوند؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسللام.بله قابل پیگیری می باشد واین سهام ارزش مالی بالایی دارد.گواهی حصروراثت پدربزرگ ودیگروراثی که فوت کرده اند راتهیه نمایید وسپس به دفترپیشخوان دولت بروید .ابتدادرسجام ثبتنام کنید وسپس اصل اوراق سهام وگواهی فوت. وگواهی حصروراثت وگواهی مالیات برارث که سهام شرکت سیمان در آن قیدشده وشناسنامه وکارتملی وراث راتحویل پیشخوان نمایید تاسهام به اندازه میراث,بنام شما گردد.