مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر

سلام علیکم. اینجانب 51 ساله فوق لیسانس با 24سال سابقه کار و مجرد و شاغل اموزش و پرورش هستم. پدرم 10 سال پیش فوت کرده من با خواهر کم توان ذهنی که 31سال دارن و با مادرم باهم زندگی میکردیم و خرج خانواده رو من میدادم. مادرم 22 روز هست فوت کرده. البته یاداور میشم مادرم از بیمه پدرم که خودشو بازخرید کرده بود مبلغ 5400000 ریال میگرفت که قبض ها رو با اون پول پرداخت میکردم میخواهم بدونم برای حضانت خواهرم چه مراحلی رو باید طی کنم؟ البته یاداور میشم که من دو تا برادر دارم که شغل ازاد دارن و 5 تا خواهر دارم . ایا رضایت تک تک خواهر برادرهام لازمه درصورتی که هیچ وقت خرج خونه رو ندادن؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید در صورت اثبات ایراد ذهنی و عدم توانایی حل مسائل به صورت فردی باید در خواست قیمومیت بدهید