مشاوره حقوقی رایگان - سلام دوستان وکلا نمیدانم توی کشور ایران برای چی همش طبقه ضعیف جامعه مثل من باید التماس کنند آخرش هم

سلام دوستان وکلا نمیدانم توی کشور ایران برای چی همش طبقه ضعیف جامعه مثل من باید التماس کنند آخرش هم الان چند وقته که واقعا نیاز به مشاوره و جواب چند سوالم را داشتم که از روی نداری و فقر پناه به دادراه آوردم ولی هنوز پاسخی ندادید به اطلاعات زنگ میزنم می‌کند مربوط به ما نیست به پلیس امنیت زنگ میزنم همش بوفه دادگاه مشهد شکایت کردم پرونده رو دادم بیرجند اونجا میرم قاضی مسخرم می‌کنه میگه برو باید شاهد بیاری میگم وسیله زیر پایم را فروختم تا بتوانم برا رسیدگی پرونده بیام میگه برو پی کارت خوب رضایت بده و میخنده به من من فاتحه خواندم به این مملکتی که به زن آدم تجاوز بکنند ولی به جای رسیدگی مسخرت کنند که زنم با کمال بی شرمی بگه برو گمشو شاهد داری دوسه بار به خاطر نداری میخواستم در جلوی دادگاه انقلاب مشهد بالای خودم بنزین بریزم خودم را آتش بزنم که همین کار خواهم کرد حداقل دنیا بفهمه چقدر بی عدالتی دارند در حق ضعفا میکنند من فاتحه خواندم به این همه ما عدالتی ایران همچنین شما مشاوران و وکلا که یک سوال میخواهید جواب دهید اول میگن پول بده

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام مشکل خود را توضیح بدید تا راهنمایی کنیم

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . متاسفم که بجای پرسش سوالتون به بیراهه میروید. سایت حاضر رایگان بوده و هیچ کسی هزینه ای از محل حاضر از شما مطالبه نمی کند.