مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب بانكی بدليل ماليات بر ارث

باسلام بنده ورثه ملک پدری هستم كه ماليات بر ارث به من هم تعلق گرفته است و بدليل بالا بودن رقم آن تاكنون قادر به پرداخت نبوده ام، و از طرفی ٢ دانگ از ملك فوق بصورت رسمي به مادرم وصيت شده است و احدي از وراث بر روي آن طرح دعوي نموده و در جريان است و به همين دليل قادر به فروش ملك نيستيم ايا اداره دارايي ميتواند بدليل بدهي ماليات بر ارث حساب وراث را مسدود نمايد
با تشكر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام اگر بدهی مالیاتی تعیین شده و برای شما اجرائیه صادر شده و شما پرداخت نکردید امکان انسداد حقوق هست

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام معمولا خیر حساب را مسدود نمیکند فقط گواهی واریز مالیات را نمی توانید اخذ و به تبع آن بفروش رسانید یا بنام خود منتقل کنید