مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی رکیک و ناموسی در فضای مجازی

سلام خسته نباشید

در چت روم اگه مالک چت روم به من فحاشی رکیک و توهین ناموسی کرده باشه و بدون اینکه من فحشی داده باشم. چه مجازاتی دارد؟ و چگونه باید پیگیری کرد؟ و چه نتیجه ای خواهد داشت؟ و از چه طریقی میتوان شکایت را از فرد توهین کننده انجام داد؟

از پاسخگویی سپاسگزارم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اسکرین شات و پرینت وفق قانون جرایم رایانه ای شکایت کیفری کنید