مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید

سلام روزتون بخیر
داخل بات چت ناشناس از طریق لینکم یه نفر دائم فحاشی میکنی و حتی تهدیدم میکنه به اینکه منو میکشه و تمام اطلاعاتم از جمله دانشگاهم محل زندگیم و اسم و فامیلمو رو میدونه میخواستم بدونم قابل پیگیری هست؟دائم ویس میده و داخل ویساش روی صداش افکت میزاره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و توهین و فحاشی شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می‌توانید شکایت نمایید تا از طریق مرجع محترم قضایی پیگیری شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت کنید تا مورد رسیدگی قرار بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایی تا موضوع بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی توانی شکایت نمایید تا موضوع بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست دادخواست بدهید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید تا مورد بررسی قرار بگیرد