مشاوره حقوقی رایگان - عدم تغییر وضعیت پرونده در وقت نظارت تعیین شده

با سلام
وقت نظارت پرونده بنده 14 تیر 99 بوده ولی الان حدود 5 روز از وقت نظارت میگذره ولی هیچ تغییری در سامانه ثنا نیفتاده؟
اطلاع دارم که رسیدگی به پرونده زمان خاصی رو نمیشه تعیین کرد اما سوال اینه وقتی برای یک پرونده ای قید وقت نظارت میدن، حداقل باید یک تجدیدنظر یا رای یا هر چیز دیگه ای صادر بشه درسته؟ راهنمایی میفرمایید؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام وقت نظارت وقت رسیدگی نیست . در وقت نظارت یا رای یا دستور یا هر اتفاق دیگری ممکن است بیافتد . لزوما منتظر رای نباشید اگرچه احتمالا منتهی به اصدار رای نیز بشود