مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وقت نظارت دفتر

سلام من یک پرونده ممانعت و مزاحمت ملکی دارم که الان از خرداد دست قاضی هست و فقط وقت نظارت هر دو ماه تغییر میدهد. پرونده من یک پرونده ساده از مزاحمت مدیران ساختمان که جلوی پارکینگ من پرده کشیدند. من فایلای صوتی و کتبی اجازه نصب از مدیران و بقیه اهالی ساختمون رو دارم. و کلی تصویر از مزاحمت ملکی خود مدیران در راه پله. ولی نمیدونم چرا قاضی فقط وقت نظارت تغییر میده. صبح مراجعه میکنم میگه خانم الان سر صبح حوصله ندارم. این یعنی چی؟مگه پرونده های ممانعت از حق نباید حداکثر دوماهه بررسی بشوده؟دیگر چه مدارکی نیاز هست که اینقد اذیت میکنن برای رسیدگی؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ریاست دادگستری در میان بگذارید تا جلوی اطاله دادرسی را بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه است می‌توانید به رئیس محترم مجتمع مراجعه نمایید